Poradzcie komp mi scina jak ide na LoD i jak jestem na lodowisku nie moge nic pograc ciagle mam takie lagi ze mnie z gry wywala;( przez to ogranicza mi to mozliwosci grania z wami w dosc powazny sposob;( co zrobic by ograniczyc te lagi??
Gość
Hmm podaj parametry kompa : tj. karta graficzna, procek,ilosc ram , i szybkosc neta obowiazkowo moze cos poradzimy
dokładnie mam tak:
HP Pavilion dv6780ew (KS339EA)
Oryginalny system Windows Vista® Home Premium (32-bitowy)
2,40 GHz
4096 MB
250 GB
Dwuwarstwowa nagrywarka DVD Lightscribe Super Multi (+/-R +/-RW)
NVIDIA® GeForce™ 8400M GS
35,70 cm (dł.) x 25,70 cm (szer.) x 2,54 cm (wys. min.) / 3,96 cm (wys. maks.)
3,10 kg
Karta sieciowa Intel® PRO/Wireless 3945ABG
no i netka mam 1 mb
Gość
hmm calkiem dobry sprzet jak na nostale xD do tego net 1mb to nie wiem dlaczego =[ ja mam netka 512 i nie mam lagow przykro mi =[
reinstal gry. Restart systemu przed LoD. Wyłączenie innych programów a co najważniejsze...ruter. Z własnej skóry wiem, że ruter psuje łącze. Kiedyś za boga żywego nie mogłam pobrać aktualizacji do końca a teraz...dwie minuty i po krzyku. Jak się da, to albo powiedz ruterowi papa albo zmień na lepszy [bodajże chodzi o przepustowość łącza... ^^'']
Gość
krzycho, napisal ci 4096mb ( czyt. 4gb)
Powiem wam ze chodzi o net ja mam radiówke ale blisko odbiornika i chodzi jak miodzio ale kiedys mialem daleko odbiornik to w ogole grac sie nie dało ;/ lagi jak w chu** nic sie nie dało pobierać chyba predkosc mialem z 30kb/s
Komp jak najbardziej przewyższający wymagania naszego kochanego Nostale. Wacko jeśli chodzi o lagi na LoD, ja grałem i na stacjonarnym i na na lapku Anety. Prawdopodobnie spowodowane jest to niedopracowaniem silnika graficznego gry. Mogę się mylić. Ale cóż, lepsza taka odpowiedź jak żadna