Wpadłem ostatnio na pewien pomysł a mianowicie:
Często się zdaza ze o 19 mamy cos wazniego do zrobienia w grze np. dropanie itemów na 3 sp itd.
czy podoba wam sie pomysł by 1 raz w tygodniu mozna by nie pójść na LoD o 19 i nie wynikał by z tego warn?
Gość
Hmm
Ja myślę , że na takie ważne sprawy jak dropienie itemów na sp3 masz czas cały dzień nieprawdaż ?? A LoD jest tylko raz o 19 bo o 13 raczej nie damy rady , bo szkola itp.. Ale wg. mnie to jest zly pomysl
Po co? Na LoD dobije profesje do tego 3 SP xD
A poza tym, mila odmiana od tluczenia glupich mobow ^^
Gomene, ze bez polskich, ale na brytyjskiej klawiaturze x/ [ach te niedorobki, przez ktore nie mozna robic ukrytych cp]
Rozumiem ^^
A ja mam pytanie, czemu jak ja mam być na jaju dobić tą głupią profesję to wszyscy Holly albo się zmywają, albo nie przychodzą ewentualnie mają z/w. A wtedy oczywiście jest "Snow wejdź na holly" Nice...
Dziękuję wam, najzwyczajniej w świecie dziękuję. Tylko nie liczcie, że wezmę jakiegoś do pt, który też musi dobić profę na innej karcie. Tak, jestem wredna i złośliwa, ale takie życie...
ja tez was bardzo dobrze rozumiem a najbardziej denerwuje mnie jak podczas LoD w uchu mnie swedzie porazka wtedy co mam robic drapac sie bic czy uciekac!! i znikad pomocy i ratunku boshe co za bol umyslowy wtedy swiat wiruje wszystko sie wali olaboga olaboga!! ale coz.... problemow mnostwo na tym LoD!!! pamietam raz jak na Lod mnie sie kichlo nie bede opowiadal szczegolow ale caly monitor byl mokry... masakra.... ogolnie rzecz biorac przestancie biadolic tylko grac zespolowo na LoD a nie jeden pizame zalozy drugi getry czerwone i kazdy placze ze malo leci!!! powinien byc zakaz uzywania kart czystko kolekcjonerskich na LoD a co najwazniejsze gdybysmy byli zgrani i jeden z drugim popatrzal na kolege obok nie wazne czy to jest mag, lucznik czy woj bylo by duzo lepiej!!!i tloche wiecej troski o wszystkich w rodzinie bo dla mnie osobiscie zalozenie pizamy na LoD to szczyt egoizmu!! gdyby kazdy robil co do niego nalezy na LoD juz dawno bysmy biegali po calej mapie!!! tyle w temacie krytyke mojej osoby prosze zamiescic w oddzielnym poscie pod SPAMEM!!! i nie wylewajcie zalow.... poprostu piszcie rzeczowo!
Miau, w piżamie był Toma
Ja miałam obiecane przez Tomcia, że będę mogła podexpić jajamaru na rodzinny rajd namaju
To, że kicha z tego wyszła, to już inna sprawa. Inną sprawą jest, że na LoD żremy się ze sobą jak dzikie psy.
Ja sie wnerwiam, bo z pretensjami o heal krzyczą do mnie osoby nie z mojego party. Ja was wszystkich nie ogarnę! A jeszcze jak dojdą krzyże i jakieś aoe od blue, to szczerze mówiąc gówno widać. Heal grupowy, jedyny który mogę wtedy dać, odnawia się co 20 sekund. Więc logiczne jest, że jak w pt ktoś ma kiepskiego healera, który się obija/ nie zdąży/ma lagi/ ma z/w, najprawdopodobniej padnie.
Więc łaskawie przestańcie jeździć po healerach. Jak jesteście tacy mądrzy to róbcie maga i wio, lecz uhealaj wszystkich. A jak nie, to daj temu healerowi spokój. Nie dość, że mana leci mu jak szalona na uhealanie, najczęściej nie ma chwili wytchnienia i rzadko co podniesie, to jeszcze się na niego wydrzecie.
Sorry, jeśli naskoczyłam, ale jestem wpieniona delikatnie rzecz biorąc. Po każdym LoD mam podniesione ciśnienie lepiej niż po kawie. Zamiast sobie ciskać, mówcie coś innego -.- Bo gra jest 4fun, a nie żeby się na kimś zżyć.
No tak najeżdżanie na holly na LoD też mi się zdaje być nie na miejscu.
Wiadomo, że się staracie, nie zawsze wyjdzie, a pretensje do healerów są co chwilę.
Być może wynika to z tego, że nie graliśmy magami i nie wiemy jak to jest, a zapewne nie jest tak łatwo leczyc wszystkich . Snow nie przejmuj się takimi pretensjami, wiadomo, że jak ktoś zginie przy większym lurze i nie dostanie za to expa to się denerwuje. A najłatwiej zrzucić winę na holly- bo rzekomo nie leczy. Nie bierz tego do siebie