Gość
1. Kusztii
2. 53/40
3. mag
4. Pajama, jajek, fire, holy.
5. 17
6. Ostatnio malo, ale zazwyczaj dziennie z 3h jestem online
7. Oczywiscie bylem w Bloodbrothers, odeszlem, bo bylem lekko wkurzony tamtego dnia, a jeszcze wkurzylem sie na was wtedy na LoDzie, bo nikt nie mial miejsca w grupie. Nie bylem w innej rodzince, nie bawilem sie w jakies farmy przemla, lizanie mu dupy etc. Poprostu bylem u was, bylo fajnie, i chce wrocic.
8. eMS, gMS(55 priest, 43 ice mag), Tibia (od 7.4 do 7.9)
9. Oczekuje fajnych wypadow na Lod, bazyle, silniejsze mobki, pomocy przy questach.
10. Jako holy to oczywiscie moge leczyc, przydaje sie w wypadach, pomgoe w quescie. Jako ze opuscilem ta rodzinke, to pewnie patrzycie na mnie z pogarda, ze "pewnie chcial znalezc lepsza", albo "i po co teraz wraca?" ale jakos nie rozgladalem sie za rodzinami. Poprostu dla mnei w grze liczy sie dobra atmosfera i pomoc znajomym.
Zbanowany
Jestem na NIE ! Według mnie ten kto odchodzi nie ma prawa powrotu ale to tylko moje zdanie !
Gość
TinTin napisał:
Magów w rodzinie mamy już wystarczająco.
Teraz potrzebni są nam wojownicy.
Poza tym zwiększony został próg lvlowy.
W związku z powyższym jestem na nie.
O ile umiem czytac ze zrozumienem, rekrutujecie od 50, a ja mam 53, no ale jak uwazasz, ze "prog lvl jest zwiekszony" (czyli rozumiem, ze mam za maly lvl) to poroponuje cofnac sie do nauczania poczatkowego i rozpoczac edukacje. Zreszta ja nie bede sie was prosil, abyscie mnie przyjeli, tak lub nie, wybraliscie na nie, to bez laski.
A ja proponuję zajrzeć do tematu, w którym znajduje się wzór podania.
To, że dwie osoby są na nie nie znaczy że nie zostaniesz przyjęty. Lecz takimi postami jak ten wyżej zmniejszasz tylko swoją szansę. Pomyśl - później pisz
Gość
Nutfighter napisał:
Jestem na NIE ! Według mnie ten kto odchodzi nie ma prawa powrotu ale to tylko moje zdanie !
draznia mnie takie posty. Goscia wogole nie znam, zaloze sie, ze on mnie pewnie tez, a wypowiada sie. Wogole komus sie chyba we lbie poprzewracalo. Jak mnie nie znasz to po co sie udzielasz? (mam na mysli wypowiedz Nutfightera)Wogole to az zenujace sie robi, zeby pisac swojego rodzaju cv, zeby dojsc do rodziny, to tylko gra. Nie mylcie swiata rzeczywistego, z gra. Jesli nie chcecie mnie to na kolanach prosic nie bede, proste.
No widzisz Kusztii podania piszecie po to, bysmy mogli choc odrobinie Cie poznac.
Wiadomo ze osoba, ktora zmienia rodzine co 2 dni i byla juz w 10 fam ma mniejsze szanse na dolaczenie do BB.
Jesli draznia Cie osoby, ktore naleza do rodziny to po co chcesz tu wracac?
Przeciez najwazniejsza jest dobra atmosfera.
I wiesz Ty nam tez laski nie robisz, ze piszesz podanie i chcesz do nas wrocic. Skoro mowisz nie to nie prosic nie bede, to widac ze Ci nie zalezy. Zaloze sie, ze osobie ktorej by naprawde zalezalo bardziej by sie postarala.